Первый спортивный сайт города Чугуева и района!

Приветствуем Вас на нашем сайте!.

 


Главная » 2014 » Март » 10 » Лучшие волейболисты - милиционеры


21:39
Лучшие волейболисты - милиционеры


1 березня 2014 відбулися традиційні міські змагання з волейболу серед чоловічих аматорських команд Чугуєва, організовані за ініціативи Чугуївської регіональної громадської організації «Офицерское собрание» та відділу у справах фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради, присвячені Дню захисника Вітчизни.

Цього разу ігри почалися незвично: всі гравці, судді, вболівальники та представники громадськості вшанували пам'ять свого товариша, гравця команди «Авіатор» Олександра Андрєєва, і всіх загиблих під час трагічних подій р. в Києві.

Заступник міського голови Тетяна Винник передала спортсменам-аматорам слова вітання від міського голови Галини Мінаєвої та побажала їм гідних перемог і щоб битви проходили тільки на спортивних майданчиках.

Вітальне слово від народного депутата України Дмитра Шенцева зачитав Руслан Овчаренко. Необхідно відзначити, що в цьому році рівень команд помітно вище торішніх.

За право володіти перехідним Кубком, заснованим «Офіцерським зібранням», боролися команди:

- в/ч А-0501,
- в/ч А-4104,
- «Олімп»,
- «Авіатор»,
- Чугуївського райвідділу міліції,
- «Офіцерського зібрання».

Згідно з проведеним жеребкуванням команди були розбиті на дві підгрупи. У другій підгрупі лідерство впевнено посіла команда Чугуївського райвідділу міліції, яка здобула перемогу в обох іграх з сетом партій 2:0 (у «Авіатора» рахунок партій 25:20 і 25:19, у команди «Олімп» 25:16 і 25:23). Команда «Авіатор» виграла у команди «Олімп» з рахунком 25:19 і 25:20.

 На відміну від другої підгрупи, у першій розгорнулися неабиякі спортивні баталії, про що свідчить рахунок у всіх трьох іграх 2:1, лідерство - «Офіцерського зібрання» - в/ч А-0501, рахунок 2:1 (28:26, 23:25, 15:12), в/ч А-4104 - в/ч А-0501, рахунок 2:1 (26:24, 25:27, 15:8); «Офіцерські збори» - в/ч А-4104 рахунок 2:1 (20:25, 25:16, 15:8).

Фінальні ігри за 3-4 місця розіграли команди, що посіли 2 місця в підгрупах, а команди-переможці у кожній підгрупі боролися за право володіти перехідним Кубком.

Третє місце завоювала команда в/ч А-4104, яка перемогла команду «Авіатор» з рахунком 2:1.

За перше місце команда Чугуївського райвідділу міліції боролася з командою «Офицерское собрание», переможцем попередніх турнірів, і змогла здобути перемогу з рахунком 2:1.

По закінченню змагань команди-переможці були нагороджені перехідним Кубком «Офіцерського зібрання» (І місце), медалями, грамотами міського голови та волейбольними м'ячами від народного депутата України Дмитра Шенцева.


А. Шапошников, главный судья соревнований.

Просмотров: 964 | Добавил: Волейбол | Теги: турнир, волейбол, чугуев | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


 


Чугуевский волейбольный сайт

Чугуевски волейбольный сайт

предлагает баннерообмен: разместите этот баннер на Вашем сайте


Ваше фото

Пришлите нам свои фотографии о волейболе.

Разместите Ваш фотоотчет о волейбольных событиях Чугуевщины.
Идеи

Ждем Ваших идей о развитии волейбола и спорта в Чугуеве.

Как, где и когда провести районные соревнования по волейболу? По какой системе проводить соревнования? Рейтинг команд. Где и с кем можно потренироваться игре в волейбол?
Интерактив

Принимайте активное участие!

Этот сайт создан для Вас, присылайте свои идеи, медиафайлы, ссылки, все, что Вы желаете донести до посетителей сайта.


Чугуевская доска объявлений

Официальный сайт Чугуевской громады